З початку 2016 року прибуток ПАТ «Аграрний фонд» склав 20,5 млн грн

За результатами першого кварталу 2016 року чистий прибуток ПАТ «Агарний фонд» склав 20,5 млн грн. Виконання фінансового плану ПАТ «Аграрний фонд» в частині чистого прибутку склало 267%. Фінансовий результат до оподаткування склав 221 млн грн.

 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Аграрний фонд».
 
Голова правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрій Радченко зазначив, що в першому кварталі 2016 року підприємство отримало менше прибутку від курсових різниць на 240 млн грн. та зменшило реалізацію зерна на 402 млн грн. в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Водночас Товариство збільшило продаж продуктів переробки зерна (борошно та ін.) на 80 млн грн.
 
«Основним напрямом діяльності ПАТ «Аграрний фонд» є забезпечення продовольчої безпеки країни, а саме - наявність борошна, що має запобігти дефіциту та необґрунтованому зростанню цін на хліб. Саме тому основним продуктом, який сьогодні реалізує фонд, є борошно. Реалізація ж зерна здійснюється виключно в межах непродовольчих сортів пшениці або за необхідності формування помольних партій», - додав Андрій Радченко.
 
Тому в звітному періоді Товариством збільшено обсяг реалізації продуктів переробки на 13% до 139 тис. тонн та отримано 586,2 млн грн виручки.
https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/5271-z-pochatku-2016-roku-prybutok-pat-lagrarnyi-fondr-sklav-205-mln-grn.html
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua