Висівки пшеничні кукурузяні

Висівки гранульовані (комбікорма для тварин)
(кукуруза,пшениця)

Вся наша продукція відповідає якості ГОСТ и ДСТУ
ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ

Висівки пшеничні

Серед різних видів кормів, які активно застосовуються в сучасному фермерстві, особливе місце займають висівки пшеничні кормові. Купити дану кормову добавку вітчизняним і зарубіжним споживачам пропонує компанія Агро Фонд».

Висівки пшеничні кормові - це побічний продукт борошномельного виробництва, який має велику цінність для тваринництва. Він володіє багатим хімічним складом, містить у великій кількості клітковину, білок і жири. Також у висівках присутні вітаміни та мінеральні речовини.

Таку кормову добавку рекомендується використовувати в раціоні всіх без винятку сільськогосподарських тварин. Особливо корисною вона є для молочної худоби та молодого поголів'я.

Висівки очищають шлунково-кишковий тракт, стимулюють його роботу, сприяють нормалізації травних процесів. Крім того, вони збагачують організм корисними, легко засвоюваними речовинами.

Компанія «Агро Фонд» поставляє на вітчизняний і світовий ринки висівки пшеничні кормові. Купити дану добавку для відгодівлі тварин Ви можете, звернувшись до менеджера нашої компанії за вказаними контактами. Також при необхідності, ми готові надати зразки продукту, що дозволить Вам визначитися з подальшою купівлею.



Детальніше тут: https://www.agrofond.net/nasha-produktsiya/visivki-pshenichno-kukuruzyani-granuli/

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua