Україна та Канада розпочинають спільний проект з підтримки торгівлі та інвестицій

З метою збільшення експорту з України до Канади та інвестицій з Канади до України протягом п’яти років за фінансування Уряду Канади в Україні впроваджуватиметься проект з підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS).
 
Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку, посилаючись на заяву заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торгового  представника України  Наталії Микольської під час спільного брифінгу з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком.
 
Мінекономрозвитку стане ключовим українським партнером у реалізації цього проекту.
 
«Через канадсько-український проект з підтримки інвестицій в Україні наші обидві країни прагнуть надати потужний стимул для українського експорту в Канаду, а також для наших взаємних інвестицій», - зазначив Роман Ващук.
 
Канадсько-український бізнес форум, який пройде у м. Торонто 20-21 червня 2016 року стане першою офіційною подією у рамках проекту CUTIS. 
 
«Основним завданням цього форуму буде усунення стереотипів про Україну та привернення уваги інвесторів до вітчизняного ринку. Це цільові зустрічі та зустрічі з інвесторами, які розглядають збільшення інвестиційного портфелю в Україну або з інвесторами, які стоять на порозі прийняття рішення і наше завдання полягає в тому, щоб це рішення було позитивним», - підкреслила Наталія Микольська.
 
Мінекономрозвитку презентуватиме Україну як нового, перспективного та надійного партнера для канадського бізнесу. Особливу увагу буде зосереджено  на структурованому представленні успіхів у проведенні реформ у ключових галузях, наступних кроках для покращення ділового клімату, та конкретних можливостях для розвитку двосторонніх бізнес-партнерств та інвестицій вже в найближчі місяці. Бізнес форум в Канаді стане четвертим у серії міжнародних бізнес-форумів, проведених у США, Німеччині та Нідерландах.

   https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/5356-ukraiina-ta-kanada-rozpochynaiut-spilnyi-proekt-z-pidtrymky-torgivli-ta-investytsii.html

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua