Україна готова збільшити експорт сільгосппродукції до Катару – Кубів

Перший віце-прем’єр також наголосив, що аграрна індустрія в Україні відкрита для значних інвестицій, зокрема, у глибоку переробку екологічно чистої аграрної сировини.

Україна готова збільшити експорт сільгосппродукції до Катару. Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час зустрічі з Прем’єр-міністром, Міністром внутрішніх справ Держави Катар Абдуллою Аль Тані.

“Україна є одним зі світових лідерів з вирощування зернових та соняшнику, і ми готові до предметного діалогу щодо збільшення експорту продукції АПК до Катару та інших країн регіону на взаємовигідних умовах та довгостроковій основі”, - зауважив Степан Кубів.

Читайте також: Україна відновляє експорт висівок до Саудівської Аравії

Кубів окреслив нові можливості розвитку експорту продукції українського аграрного комплексу на ринок Катару та наголосив, що аграрна індустрія в Україні відкрита для інвестицій, зокрема, у глибоку переробку аграрної сировини.

Він також підкреслив, що торговельно-економічна сфера є одним з найбільш перспективних напрямів двостороннього співробітництва між Україною та Катаром.

За матеріалами kmu.gov.ua

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua