У грудні в Києві відбудеться антирейдерський форум

5 грудня 2018 року у місті Києві (Столичне шосе, 103, Готель «RamadaEncore») Громадська організація «Бізнес-Варта» організовує Антирейдерський форум «Бізнес проти знищення держави».

«Ми оголошуємо війну усім, хто обкрадає вітчизняний бізнес, тисне на нього, «віджимає». На форумі підприємці самі представлять резонансні справи. Лише конкретна інформація. З іменами замовників і виконавців. Нас не лякають високі посади і зірки на погонах», - наголошують організатори форуму..

«Бізнес-Варта» збирає представників влади, підприємців, юристів і журналістів задля однієї спільної мети – врятувати бізнес в Україні.

«Ми сподіваємося, що усі запрошені високопосадовці, чиновники і правоохоронці візьмуть участь у нашому заході – стануть по один бік з вітчизняними підприємцями, знайдуть волю відповісти на незручні, але надзвичайно наболілі запитання», - зауважують організатори.

Антирейдерський форум «Бізнес проти знищення держави» – це в першу чергу майданчик для підприємців. Якщо ви мали проблеми, якщо на вас тиснули державні органи, атакували рейдери, чи обкрадали шахраї – надсилайте свої кейси на розгляд «Бізнес-Варти» (businesswarta@gmail.com), і ви отримаєте можливість розповісти про них всій країні: чиновникам, іншим підприємцям, журналістам та правозахисникам.

Під час форуму буде відкрита громадська приймальня, де фахові юристи розглядатимуть справи учасників, щоб «Бізнес-Варта» могла активно включитися у допомогу по кожній ситуації. Також на заході працюватиме відкритий мікрофон, за допомогою якого підприємці зможуть записати відеозвернення до владних органів, яке ми обов’язково їм продемонструємо.

Під час минулого форуму через велику кількість бажаючих організатори змушені були припинити реєстрацію за кілька днів до початку. Тож не зволікайте – реєструйтеся вже зараз. Адже кількість місць обмежена, і взяти участь у заході зможуть лише ті, хто зареєструється (businesswarta@gmail.com або за телефоном +380 50 435 5000).

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua