У 2016/17 МР в Україні прогнозується рекордний урожай кукурудзи

Аналітики USDA прогнозують у 2016/17 МР виробництво кукурудзи в Україні  на рівні 27,0 млн тонн, що на 1,0 млн тонн вище, ніж прогнозувалося у жовтні та на 3,7 млн ​​тонн більше, ніж торік.
 
Про це повідомляє Експерт Агро з посиланням на дані звіту Мінсільгоспу США (USDA) за листопад.
 
Збільшення прогнозу засноване на даних Міністерства аграрної політики і продовольства України про хід збиральної кампанії станом на 1 листопада 2016 року. 
 
"Згідно з даними Міністерства, середня урожайність кукурудзи в Україні становить 59,4 ц/га, що є практично рекордом на початок листопада, з огляду на те, що врожай зібрано на 63% посівних площ. Урожайність, ймовірно, збільшиться до кінця збиральної кампанії, оскільки майже 90% площі під кукурудзою розташовани в тих регіонах, які наразі відзвітували про рекордні врожайності", - йдеться у повідомленні.
 
Експерти USDA оцінюють кінцеву врожайність на рівні 63,5 ц/га, що на 4% більше, ніж прогнозувалося у минулому місяці і на 11% більше в порівнянні з минулим роком.

   

https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/6587-u-201617-mr-v-ukraiini-prognozuietsia-rekordnyi-urozhai-kukurudzy.html

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua