Рада може внести зміни до програми "Питна вода України"

Програму пропонують змінити для забезпечення населення у сільській місцевості питною водою.

Комітет Ради пропонує внести зміни до закону "Про загальнодержавну цільову програму "Питна вода України". Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на інформаційне управління Апарату Ради.

Комітет Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи пропонує доповнити розділ "Завдання та заходи" програми новим пунктом "будівництво, ремонт, реконструкція групових водопроводів (очисних споруд, магістральних водоводів, розвідних мереж), водогонів, локальних водопроводів, каналізаційних мереж водовідведення, гідротехнічних споруд".

Читайте також: В Україні створюють об’єднання водокористувачів для відновлення зрошення

Пропонується передбачити можливість фінансування цих пріоритетних проектів з метою забезпечення населення питною водою у сільській місцевості.

"Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи пропонує Верховній раді прийняти за основу проект закону про внесення змін до закону "Про загальнодержавну цільову програму "Питна вода України" на 2011-2020 роки" (№ 9020)", - зазначили у Раді.

За матеріалами rbc.ua

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua