Після тривалої гонитви фермери затримали злодіїв, які скоїли злочин у Братському районі

Після тривалої гонитви фермери затримали злодіїв, які скоїли злочин у Братському районі фото, ілюстрація

Сьогодні, 12 грудня, було затримано злочинну групу з п’яти осіб, яка обікрала фермера у селі Петропавлівка Братського району. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на інформаційне агентство «Маю право».

Учасник затримання Олександр Позігун повідомив, що чужинців на двох іномарках у селі помітили ще три дні тому, оскільки останнім часом подібні злочини щодо фермерів стали регулярними, тому аграрії дуже насторожено поставилися до таких непроханих гостей. І, як виявилося, недарма.

Приблизно о дев’ятій ранку злодії обікрали місцевого фермера. При спробі поліцейського автомобіля, який приїхав на виклик, наблизитися до злочинців, котрі сиділи у Honda Cr-V з литовськими номерами, останні збили правоохоронців та спробували втекти, розпочалася гонитва. Впродовж трьох годин фермери переслідували злочинців.

«Вони через Трикрати поїхали в Актове, де при спробі переїхати річку, загрузли. Ми їх затримали між Воронівкою і Актовим, на так званому «Білому Камені». Нас було людей сорок, може, й більше. Двоє з цих злодіїв три місяці тому скоїли крадіжку у Віктора Безвезюка з Болгарки, вони з Одеської області. Усі п’ятеро слов’янської зовнішності», – розповів Олександр Позігун.

Наразі затримані перебувають у Братському відділі поліції в очікуванні рішення суду.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua