Новий елеватор «АВІС ЗЕРНОТРЕЙД» прийняв перше зерно

 

Новий елеватор «АВІС ЗЕРНОТРЕЙД» прийняв перше зерно фото, ілюстрація

В кінці жовтня новий елеватор «АВІС ЗЕРНОТРЕЙД», який входить до групи компаній «АВІСУКРАГРО», прийняв свій перший автомобіль із зерном кукурудзи. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на прес-службу підприємства.

Елеватор розташований в с. Біловод Роменського р-ну Сумської області. Потужність нового об’єкту дозволяє одночасно зберігати 39 тис тонн зернових і олійних культур. Встановлено 3 силоси по 10 тис тонн і 6 по 1,5 тис тонн.

Зазначається, що елеватори вітчизняного виробництва компанії KMZ Industries. На сьогодні реалізована перша черга елеватора із загальної проектної потужності 75 тис тонн.

Потужність прийому зерна становить 6 тис тонн на добу, а це більше 200 вантажних автомобілів із зерном. Встановлено сушильне і транспортне обладнання американської компанії Sukup, а очисна машина (сепаратор) – швейцарської компанії Buhler.

На елеваторі функціонує сучасна сертифікована лабораторія по системі HACCP укомплектована всім необхідним новітнім обладнанням як вітчизняного, так і закордонного виробництва.

Елеватор може відвантажувати зерно як на автотранспорт до 6 тис тонн на добу, так і на залізничні вагони до 54 вагонів на добу.

Штат зерносховища складає 85 працівників.

На початку 2019 року планується реалізація другої черги елеватора, яка збільшить потужність зберігання на 20 тис тонн.

 

 

©Пропозиція - Головний журнал з питань агробізнесу
https://propozitsiya.com/ua/noviy-elevator-avis-zernotreyd-priynyav-pershe-zerno

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua