Німецький інвестор створить свинокомплекс на Львівщині

Німецький інвестор створить свинокомплекс на Львівщині

Цього тижня у Львівській ОДА пройшла зустріч очільника області Олега Синютки з німецьким інвестором Люком Йоханесом Якобусом. Громадянин Німеччини є власником двох сільськогосподарських компаній GmbH “Poels Mastschweine” та GmbH “Tierprodukstion Alkersleben”, які працюють в галузі свинарства. На Львівщині підприємець планує збудувати великий тваринницький комплекс.

“Ми маємо 2 підприємства на території східної Німеччини. Це 4,5 тисячі й 5 тисяч свиней. Ми працюємо на високому рівні, дотримуємось екологічних стандартів та вимог щодо благополуччя тварин. Ми хочемо інвестувати в Україну, можливо заснувати ферму, схожу на ті, які вже маємо в Німеччині. Будемо залучати місцеві ресурси, співпрацювати з підприємствами регіону”, – говорить Люк Йоханес Якобус.

Місцева влада підтримує прагнення інвестора збудувати нове підприємство, оскільки в регіоні з’являться нові робочі місця та ін.

“У нас є багато компаній німецького походження, на деяких з них працюють 3-7 тисяч людей. При цьому вони дуже чіткі і працюють відповідно до чинного законодавства, що для нас дуже важливо. Ми вітаємо ваше рішення увійти в країну. Я переконаний, що тут найкращий інвестиційний клімат. Відтак, коли ви зупинитесь на земельній ділянці ми розпишемо дорожню карту реалізації проекту”, – зазначив Олег Синютка у розмові з інвестором.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua