Національна поліція розпочала розслідування за фактом розкрадання майна посадовими особами «Агроінвестгруп»

Національна поліція розпочала розслідування за фактом розкрадання майна посадовими особами «Агроінвестгруп» фото, ілюстрація

Національна поліція почала розслідування за фактом розкрадання майна посадовими особами «Агроінвестгрупп». Про це пише propozitsiya.com з посиланням на НПУ.

Головне слідче управління Нацполіціі відкрило кримінальне провадження за фактом розкрадання майна посадовими особами «Агроінвестгрупп».

«Представники агробізнесу звернулися до Національної поліції за фактами розкрадання їх майна, яке зберігалося на елеваторах, що належать компанії «Агроінвестгрупп». Крім того, останні не мають можливості потрапити до місць зберігання зерна через те, що охорона компанії не допускає їх на територію елеваторів», - йдеться в повідомленні поліції.

Оперативний супровід здійснює Департамент захисту економіки Нацполіціі.

У вівторок, 5 лютого 2019 р представники Нацполіціі проведуть зустріч із зернотрейдерами, які постраждали від дій посадових осіб компанії.

 


©Пропозиція - Головний журнал з питань агробізнесу
https://propozitsiya.com/ua/nacionalna-policiya-rozpochala-rozsliduvannya-za-faktom-rozkradannya-mayna-posadovymy-osobamy

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua