Наступного тижня у Києві відбудеться Український Форум Агробізнесу

28 листопада в Hilton Kyiv відбудеться 2-й щорічний Український Форум Агробізнесу.

Компанія Strategy Council вже 10 років організовує щорічні конференції, обслуговуючи українську агробізнес-спільноту та її міжнародних партнерів. На конкурентному ринку заходи компанії посіли особливе місце і створили потужну базу завдяки різноманітності і міжнародному характеру учасників, а також відкритому і конструктивному діалогу, який вони заохочують.

"Наш флагманський Щорічний форум агробізнесу в Києві міцно зарекомендував себе як ключова дата в українському календарі агробізнесу, маючи таких впливових партнерів, як Українська аграрна конфедерація, Credit Agricole, Аграрний комітет Ради, IFC, Юридична фірма Evris, ЄБРР, Американсько-Українська ділова рада й Українська зернова асоціація. Ефективний і продуктивний 1-денний формат дозволяє охопити широкий спектр тем, включаючи фінансування та інвестиції, інновації і agtech, нові експортні ринки, корпоративні стратегії агрохолдингів, логістику та інфраструктуру", - відмічають організатори.

В програмі заходу:

 

  • Сесія 1: Діалог уряду і промисловості - як зміцнити позиції України в якості провідного світового експортера
  • Сесія 2: В центрі уваги - інвестиційні та фінансові інструменти: які інструменти доступні і де вони найбільш необхідні
  • Сесія 3: Практичні приклади інновацій і впровадження новітніх технологій провідними агропромисловими групами
  • Сесія 4: Круглий стіл - Виявлення нових можливостей для українських виробників та експортерів

 

Про Strategy Council: Ми культивуємо знання й розбудовуємо зв'язки між бізнес-співтовариствами, головним чином, у європейських країнах з ринковою економікою, що формується. Ми створюємо щорічні, найкращі в галузі конференції, що створюють неупереджену платформу, навколо якої діють і розвиваються співтовариства.

 

Більш детально на сайті.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua