На Золочівщині відкрили завод з переробки олійних культур

У с. Хильчиці Золочівського району Львівської області на базі підприємства ТзОВ «Д-Мікс» запрацював новий завод з переробки олійних культур. Це підприємство перероблятиме 50 тис. т олійних культур щороку, а плановий товарообіг - 550 млн грн на рік.

 

Про це повідомляє Kurkul з посиланням на дані прес-служби Львівської облдержадміністрації.
 
«У планах на майбутнє - розширення виробничих майданчиків вирощування птиці. Також маємо намір звести новий цех з глибокої переробки м’яса птиці, побудувати лінію пакування готової продукції та інше», - повідомив засновник ТзОВ «Д-Мікс» Федір Шопський.
 
В повідомленні також додається, що з відкриттям заводу по переробці олійних культур додатково створено 45 робочих місць, а загалом на підприємстві уже працює 77 осіб.
 
Довідково: компанія «D-Мікс» – це високотехнологічний завод, що виробляє широкий спектр кормів для сільськогосподарських тварин найвищої якості. У структуру підприємства входять комбікормовий завод продуктивністю 45 тис. т/рік; зернозберігальний комплекс зернових та олійних культур потужністю 45 тис. т; цех по переробці соєвих бобів обсягом переробки 16 тис. т/рік; завод з переробки олійних культур продуктивністю 50 тис. т/рік; лабораторія для проведення аналізу вхідної сировини та готової продукції. За період 2010-2015 р.р. до бюджетів усіх рівнів компанія сплатила податків на суму 47 млн грн.

   

https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/6081-na-zolochivschyni-vidkryly-zavod-z-pererobky-oliinykh-kultur.html

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua