На Сумщині оприлюднено список держоб’єктів для передачі в оренду

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Сумській областях оприлюднив перелік об’єктів, які можуть бути передані в оренду у Сумській області. Про це інформує Agronews з посиланням на прес службу Сумської обласної ради. 

З метою реалізації положень Закону України “Про оренду державного та комунального майна” від 03.10.2019 №157-ІХ, виконання завдання із забезпечення надходжень плати за оренду державного майна до Державного бюджету України та підвищення ефективності використання державного майна оприлюднюємо інформацію про об’єкти державної власності, що знаходяться на території Сумської області та можуть бути передані в оренду відповідно до чинного законодавства.

Для підприємців може бути цікавим майно:

ВАТ “Конотопський комбінат хлібопродуктів”, ліквідований ще у 2003 р.; ВАТ “Сумський м’ясокомбінат” в стані ліквідації з 2011 р.; ВАТ “Сумський хлібокомбінат”, діяльність припинено у 2018 р; ВАТ “Сумсько- Степанівський цукрокомбінат” ліквідований з 2005 р.; ВАТ “Охтирське підприємство “Агротехсервіс”, ліквідоване у 2006р.

Перелік об’єктів державного нерухомого майна, які перебувають на балансі  підприємств і організацій, підпорядкованих міністерствам та відомствам, що пропонуються для надання  в оренду станом на 28. 01. 2020 (CУМСЬКА ОБЛАСТЬ)

Пропозиції щодо використання: для зберігання матеріалів та інше (зерносклади), розміщення офісу, магазину, складу або дрібне виробництво; використання в залежності від виду діяльності потенційного орендаря та інше

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua