На Кіровоградщині фермери не зможуть забрати зерно з елеватора

Такий вердикт суду першої інстанції повідомив голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, передає Точка доступу.

До чиновника звернулися працівники ПрАТ «Новомиргородський елеватор» з листом, в котрому йдеться про ситуацію, що склалася на елеваторі. Більше трьох місяців тому звільнено керівництво підприємства, співробітників бухгалтерії. Рядовим працівникам не виплачується заробітна плата, звільнитися вони не можуть, трудові книжки віддати людям на руки нікому.

Голова обласної ради зазначив, що про кризу на елеваторі йому відомо, розказав, що мав зустріч з іншою постраждалою від злочинних дій власників агрохолдингу стороною – фермерами. Через арешт елеваторного майна фермери-клієнти не можуть повернути собі назад зерно, що зберігається на складовому підприємстві.

Нагадаємо, на початку лютого біля ПpАТ "Новомиpгоpодський елеватоp" зібpалися обуpені клієнти, тому що елеватор не повеpтає зеpно, віддане на збеpігання.

Згодом працівники ПрАТ "Новомиргородський елеватор" влаштували мітинг протесту, оскільки їм два місяці не виплачується заробітна плата.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua