На Черкащині у рамках проекту з ЄС створено 20 кооперативів

На Черкащині впроваджують проект «Створення регіонального навчально-практичного Центру розвитку багатофункціональних кооперативів», що фінансується ЄС у рамках грантової програми «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

 

Про це пише Kurkul з посиланням на прес-службу Черкаської облдержадміністрації.
 
Також залучаються кошти обласного бюджету у межах Програми підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Черкаській області на період до 2020 року.
 
«Як результат, у березні-червні відповідно до діючого проекту Європейського Союзу зареєстровано 20 кооперативів із сушіння фруктів, ягідництва та вирощування кролів», - йдеться у повідомленні.
 
Також додається, що нині у Черкаській області функціонує 28 сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Вони мають різні напрями діяльності, зокрема: з обробітку землі та збирання врожаю, молочарські, м’ясні та інші.
 
«Це дало змогу забезпечити близько 200 сільських жителів робочими місцями. Найбільше ж кооперативів створено на Лисянщині, Монастирищині, Канівщині, Смілянщині, в Черкаському районі», – зазначає начальник управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА Ігор Колодка.

   

https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/5682-na-cherkaschyni-u-ramkakh-proektu-z-ies-stvoreno-20-kooperatyviv.html

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua