Компанія UPL завершила процес придбання компанії Arysta LifeScience та запускає новий проект – Відкрите сільське господарство ("OpenAg")

Компанія UPL завершила процес придбання компанії Arysta LifeScience та запускає новий проект – Відкрите сільське господарство ("OpenAg") фото, ілюстрація

Мумбаї, 1 лютого 2019 – UPL Limited ("UPL") оголосила сьогодні про завершення придбання Arysta LifeScience Inc. ("Arysta") у корпорації Platform Specialty Products за 4,2 млрд. доларів США. Завершення угоди, підписаної у липні 2018 року, є важливим кроком в історії UPL. Це придбання ще більше зміцнює позиції UPL, як світового лідера аграрних рішень, при цьому обсяг продажів нової компанії буде становити 5 млрд. доларів США і EBITDA – близько 1 млрд. доларів США. Про це пише propozitsiya.com.

Для досягнення своєї довгострокової мети – стати світовим лідером у глобальній продовольчій мережі – компанія UPL також запустила новий проект, що називається  «Відкрите сільське господарство» (OpenAg). Це означає співробітництво, відкрите для всього нового, та створення взаємовигідних партнерських відносин, що сприяє розширенню простору для створення цінності разом із розширенням мережі виробництва сільськогосподарської продукції.

"Завдяки нашому проекту OpenAg ми прагнемо трансформувати сільське господарство, створивши відкриту сільськогосподарську мережу, яка сприятиме стійкому зростанню для всіх", сказав Джай Шрофф, глобальний генеральний директор UPL.

Шрофф також додав: «UPL запропонує більш широкий вибір, більшу цінність і підвищену стійкість для забезпечення якісної продовольчої продукції у світі.  Ми віримо, що з широким  асортиментом продукції у портфоліо та з розширеним глобальним доступом нова UPL буде однією з найбільш інноваційних, захоплюючих і шанованих компаній у нашій галузі».

Шрофф наголосив: "Аграрії потребують технологій, які допоможуть їм бути більш впевненими і які підвищать продуктивність в умовах зміни клімату та складних поставок продовольства. Ми вважаємо, що UPL може запропонувати технології: від захисту рослин до інноваційних комплексних програм. Наш довгостроковий план розвитку біорішень сигналізує про початок нової ери стабільного сільського господарства в рамках інтегрованих програм контролю шкідливих організмів та управління живленням рослин».

Угода отримала безумовне схвалення на законодавчому рівні у світі. Компанія уже оголосила керівників глобального рівня, регіонів та країн. Інтеграція випереджає план, і вся управлінська команда зосереджена на створенні та забезпеченні синергізму після завершення інтеграції.

UPL здійснює придбання через свою міжнародну компанію UPL Corporation Ltd, і для цього було створено нову управлінську раду, яка принесе багатий досвід із різноманітними навиками та кваліфікаціями, що сприятиме активному розвитку компанії.

Про нову компанію UPL

Нова UPL є лідером сфери глобальних продовольчих систем і з придбанням Arysta стає однією з 5 найбільших компаній у світі, які пропонють сільськогосподарські рішення. З товарообігом близько 5 млрд. дол. США, компанія має представництва у 76 країнах і здійснює продажі у понад 130 країнах.

 


©Пропозиція - Головний журнал з питань агробізнесу
https://propozitsiya.com/ua/kompaniya-upl-zavershila-proces-pridbannya-kompaniyi-arysta-lifescience-ta-zapuskaie-noviy-proekt

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua