Канада фінансує програму з нарощування українського експорту

Аналітична організація "Conference board of Canada" (CBC) проведе дослідження з пошуку українських виробників, здатних експортувати конкурентоспроможну продукцію до Канади.

 

Про це пише Agropolit з посиланням на заяву виконавчого директора CBC Пол Дарбі.
 
Фінансувати проект, який оцінено в 13 млн канадських доларів, буде канадський уряд.
 
Як зазначає Пол Дарбі, його компанія підписала з Торгово-промисловою палатою України та канадським урядом угоду, мета якої полягає, з одного боку - нарощування українського експорту до Канади, а з іншого - залучення до України канадських інвесторів. Реалізація проекту займе 5 років.
 
"Я точно знаю, що ми хочемо знайти компанії, у продукції яких є певна додана вартість. Розумієте, можна, звичайно ж, продавати за кордон мед за копійки. А замість цього можна продавати косметику, зроблену на основі меду, прибуток від продажу якої буде в рази вище", - зазначив директор, уточнюючи цілі програми.
 
Основним партнером CBC виступає Мінекономіки, однак аналітики також працюють з організаціями приватного сектору. Попереднє дослідження українського ринку займе у канадських експертів близько року.

   https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/5279-kanada-finansuie-programu-z-naroschuvannia-ukraiinskogo-eksportu.html

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua