Кабінет міністрів України призначив Максима Мартинюка т.в.о. міністра агрополітики

 

Кабінет міністрів України призначив Максима Мартинюка  т.в.о. міністра агрополітики фото, ілюстрація

Тимчасово виконуючим обов'язки міністра аграрної політики і продовольства України призначено першого заступника міністра Максима Мартинюка. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на Кабинет министров Украины.

Відповідне розпорядження Кабінету міністрів №920-р від 28 листопада 2018 року було оприлюднено на офіційному сайті уряду.

"Покласти тимчасове виконання обов'язків міністра аграрної політики і продовольства України на першого заступника міністра аграрної політики і продовольства України Мартинюка Максима Петровича", - йдеться в офіційному повідомленні Кабміну.

Нагадаємо що Мартинюк почав працювати в Міністерстві аграрної політики і продовольства України ще в липні 2016 року.

До Мартинюка пост міністра аграрної політики і продовольства України займав Тарас Кутовий, який був призначений міністром аграрної політики в уряді Володимира Гройсмана 14 квітня 2016 року.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада України 22 листопада 2018 прийняла відставку міністра аграрної політики і продовольства Тараса Кутового.

Тарас Кутовий в травні 2017 року на своїй сторінці в Facebook заявив, що подає у відставку з поста міністра агрополітики, після чого за його заявою йому припинили нараховувати та виплачуватися заробітну плату.

 

 

©Пропозиція - Головний журнал з питань агробізнесу
https://propozitsiya.com/ua/kabinet-ministriv-ukrayiny-pryznachyv-maksyma-martynyuka-tvo-ministra-agropolityky

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua