Індійські міні-трактори

Нішу міні-тракторів для фермерів в Україні сьогодні заполонили китайські виробники, однак найближчим часом їм доведеться конкурувати з колегами з Індії.

На вітчизняному ринку невеликих тракторів із двигунами потужністю до 110 к.с. додалося учасників, повідомляє "Агробізнес Сьогодні".

У жовтні під Києвом на майданчику компанії «Міні-Агро», що є імпортером продукції Solis, було презентовано нового для України виробника тракторів у цьому сегменті. Вже зараз невеликі та середні вітчизняні господарства матимуть можливість придбати різні моделі тракторів.

 

21 388 84 1

 

Нині аграрії можуть використовувати трактори з двигунами потужністю 20, 24 та 50 к.с. Нагадаємо, що ця компанія збирає машини безпосередньо в Індії, причому виготовляє їх із двигунами потужністю до 110 к.с. Ексклюзивним дилером у нашій державі тракторів цього бренду стала компанія «Міні-Агро». Саме її генеральний директор Олександр Пугач та регіональний директор Solis у країнах СНД Маніш Гоял перерізали символічну стрічку, даючи старт продажам в Україні цим азійським тракторам.

Як повідомив пан Гоял, ці машини поєднують у собі японську якість за індійською ціною. Бо вони використовують японські двигуни Mitsubishi та індійські комплектуючі. Трактори вже продаються у понад 100 країнах світу, в тому числі присутні у багатьох європейських країнах. Обсяги продажів за рік вже сягнули близько 90 тис. одиниць.

 

21 388 84 4

 

В Україні компанія презентувала серію тракторів Facelift під експортним брендом Solis. Особливістю її є те, що вона створена для більшої витривалості і продуктивної роботи в полях, до тракторів можна використовувати широкий спектр начіпного обладнання вітчизняного виробництва.

Представники компанії-дилера зазначили, що ринок України для них є дуже перспективним. Зокрема, перший 20-ти сильний міні-трактор був проданий клієнту-фермеру до Волинської області ще до початку офіційної презентації. Поки що вся техніка продає­ться без кабін, але для українського ринку трактори можуть постачатися і з нею. Також дилери обіцяють, що сервісне обслуговування та запчастини будуть доступними на всій території України протягом найкоротших термінів.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua