Філії ДПЗКУ вже заготовили 2 млн зернових

Сезон 2016/17 може стати рекордним у заготівлі зернових для Державної продовольчо-зернової корпорації України. Філії держкорпорації вже заготовили 2 млн 395 тис. тонн збіжжя.

 

Про це повідомив директор департаменту елеваторної діяльності та реалізації готової продукції ПАТ «ДПЗКУ» Геннадій Гордієнко, передає прес-служба корпорації.
 
Це не тільки на 195 тис. тонн більше загального минулорічного обсягу заготівлі, а й наближається до рекордного показника у 2011/12 маркетинговому році, коли за весь рік підприємствами корпорації було заготовлено 2 млн 633 тис. тонн збіжжя. 
 
«На даний час ми прийняли на зберігання понад 88% від запланованого на поточний рік обсягу зерна. Завдяки ефективній та професійній роботі керівників філій вже до кінця поточного маркетингового року маємо можливість не тільки виконати річний план із заготівлі, а й встановити історичний рекорд», - вважає Гордієнко.
 
Директор департаменту також зауважив, що лідерами із заготівлі зернових залишаються філії ПАТ «ДПЗКУ» Савинський елеватор - 168 тис. тонн, Білоколодязький елеватор - 136 тис. тонн та Старокостянтинівський елеватор - 117 тис. тонн.
 
«До лідируючих підприємств наразі приєднався і Легендарненський елеватор, який прийняв на зберігання майже 97 тис. тонн збіжжя. Ще 4 філії перевалили показник у 80 тисяч тонн», - додав Гордієнко.


 

https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/6841-filiii-dpzku-vzhe-zagotovyly-2-mln-zernovykh.html

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua