Елеватори ДПЗКУ прийняли на зберігання перший мільйон тонн зерна нового врожаю

Станом на 2 вересня 2016 року на філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» надійшло на зберігання 1 371,6 тонн зерна.

 

Про це заявив директор департаменту елеваторної та переробної діяльності Андрій Задирака, повідомляє прес-служба корпорації.
 
«З початку 2016/17 МР лінійні елеватори та хлібоприймальні підприємства ДПЗКУ прийняли на зберігання 1 004,0 тис. тонн зернових та олійних культур, що на 40 тис. тонн більше, ніж за відповідний період минулого маркетингового сезону», - сказав він.
 
Окрім того, за словами очільника елеваторного напрямку, на портові елеватори корпорації надійшло 367,3 тис.  тонн зерна.
 
Андрій Задирака відмітив, що лідерами із заготівлі на сьогодні є елеватори Харківської області, які прийняли на зберігання 248,8 тис. тонн збіжжя, а також Херсонської та Донецької областей з обсягом заготівлі 155 тис. тонн і 120 тис. тонн відповідно.

   

https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/6046-elevatory-dpzku-pryinialy-na-zberigannia-pershyi-milion-tonn-zerna-novogo-vrozhaiu.html

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua