ДПЗКУ закупила за форвардом 35 тис. тонн пшениці

https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/6769-dpzku-zakupyla-za-forvardom-35-tys-tonn-pshenytsi.htmlДержавна продовольчо-зернова корпорація України отримала більше 40 заявок на поставку понад 35 тис. тонн пшениці в рамках закупівлі озимих культур майбутнього врожаю.

 

Про це повідомила начальник відділу форвардних закупівель ПАТ «ДПЗКУ» Наталія Головань. 
 
За її словами, наразі фахівцями ДПЗКУ та експертами страхових компаній  здійснюється огляд посівів в регіонах, де погодні умови дозволяють це зробити. З тими, хто вже пройшов оцінку, укладаються відповідні договори.
 
«Ми розпочали форвардну програму закупівлі зернових восени, аби дати можливість аграріям отримати заздалегідь обігові кошти для проведення весняно-польових робіт та своєчасно розпочати весняну форвардну програму. Раді, що маємо сьогодні високу зацікавленість з боку сільгоспвиробників до даної програми та очікуємо її успішної реалізації», - додала Наталія Головань.
 
Як повідомлялось раніше, корпорація планує закуповувати як озимі, так і ярі зернові культури врожаю 2017 року. Загалом держкорпорація планує закупити до 200 тисяч тонн продовольчої та фуражної пшениці, 200 тисяч тонн кукурудзи та до 150 тисяч тонн ячменю і сої.  На авансування сільгоспвиробників в рамках форвардної програми планується направити понад 1 млрд. грн.
 
https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/6769-dpzku-zakupyla-za-forvardom-35-tys-tonn-pshenytsi.html
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua