ДПЗКУ пройшли відповідність на ISO

Переробні підприємства корпорації завершили сертифікацію на безпечність продуктів.

Переробні підприємства Державної продовольчо-зернової корпорації України завершили процес сертифікації на відповідність вимог ISО 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». Про це повідомляє прес-служба корпорації.

Таким чином, переробні філії ДПЗКУ підлягатимуть систематичному контролю на всіх стадіях виробництва у відповідності з міжнародними нормами. Також це дозволить підприємствам зміцнити довіру споживачів, замовників і органів нагляду, розширити мережу споживачів переробної продукції (борошна, пластівців, комбікормів та висівок) та вийти на міжнародні ринки, заявляють в компанії.

Також читайте: Китай буде купувати більше українського зерна

Згодом в ДПЗКУ планують впровадити систему НАССР на елеваторах. Це гарантуватиме безпеку українського зерна при зберіганні та транспортуванні.

Як відомо, система керування безпекою харчових продуктів НАССР гарантує безпечність продукції на всьому шляху харчового ланцюжка, дає змогу виявляти усі критичні умови, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усувати їх і контролювати.

За матеріалами pzcu.gov.ua

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua