ДПЗКУ планує поставляти свою продукцію у роздрібні мережі України

ДПЗКУ збільшила обсяги реалізації борошна та висівок на внутрішній ринок.

Державна продовольчо-зернова корпорація України збільшила обсяги реалізації борошна та висівок на внутрішній ринок більше, ніж в півтора рази, повідомляє прес-служба корпорації.

Так, за липень-жовтень 2018 маркетингового року було реалізовано 36,3 тис. тонн борошна та висівок, що на 56% перевищує обсяги поставок відповідного періоду 2017 року та становить 22% від запланованих показників.

"ДПЗКУ, не дивлячись на високий рівень конкуренції на внутрішньому ринку та ріст цін на борошномельну продукцію, успішно реалізовує продукцію, виконуючи плани з продажу на кожен місяць. За допомогою гнучкої цінової політики, вдалого розміщення підприємства, оптимізації логістики та ефективному використанню виробничих потужностей було досягнуто збільшення обсягів продажу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У ДПЗКУ розповіли, скільки зерна закуплять за новою форвардною програмою

На даний час ДПЗКУ на внутрішньому ринку поставляє свою продукцію виробникам готової продукції (макаронні фабрики, хлібозаводи, пекарні), що складає близько 65% від всіх поставок. Це, у свою чергу, дає можливість пропонувати кожному виробнику індивідуальну продукцію з індивідуальними якісними характеристиками.

У найближчих планах ДПЗКУ поставляти свою продукцію під власною торговою маркою у роздрібні мережі України. В корпорації розраховують, що висока якість та конкурентна ціна на продукцію сприятиме стабільному попиту.

За матеріалами pzcu.gov.ua

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua