ДПЗКУ експортувала борошно до Мадагаскару

У листопаді основними напрямками, за якими здійснювалися відвантаження борошна, є Палестина, Молдова, Ізраїль, Південна Корея, КНР.

Державна продовольчо-зернова корпорація України у листопаді поточного маркетингового року виконала план експорту борошна на 125%, уклавши контракти на продаж понад 7 тис. тонн борошна. Про це повідомляє прес-служба ДПЗКУ.

«Державна продовольчо-зернова корпорація України активізує діяльність з експорту борошномельної продукції, виготовленої на власних переробних потужностях. Так, у листопаді поточного маркетингового року ДПЗКУ законтрактувала 7120 тонн борошна та 4350 тонн висівок, тим самим виконавши план експорту пшеничного борошна в листопаді на 125%», - йдеться у заяві.

Читайте також: Виробництво круп в Україні демонструє позитивну динаміку

Повідомляється, що основними напрямками, за якими здійснювалися відвантаження борошна, є Палестина, Молдова, Ізраїль, Південна Корея, КНР, яка суттєво збільшила попит на українське борошно. Також уперше здійснювались поставки борошна до Мадагаскару. Висівки ДПЗКУ експортує здебільшого на ринок Туреччини.

За матеріалами pzcu.gov.ua

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua