ДП «Укрспирт» збільшує обсяги виробництва спирту

За серпень-жовтень 2016 року Державне підприємство "Укрспирт" виготовило 1986,4 тис. дал спирту. Зокрема, у серпні виробництво спирту склало 437,1 тис. дал, у вересні - 735,5 тис. дал, у жовтні - 813,8 тис. дал.

 

Про це повідомляє прес-служба ДП "Укрспирт".
 
У листопаді підприємство планує нарощення обсягів виробництва спирту етилового до 1 млн дал.
 
За звітний період суттєво зросли і обсяги реалізації продукції: у серпні - 573,3 тис. дал, а у вересні показники збільшились на 29%, що перевиконало план на 13%. На даний час реалізовується спирт виготовлений у жовтні - 812,8 тис. дал, що перевищує цифри вересня на 10%.
 
Таких показників ДП "Укрспирт" досягло завдяки запуску більшої кількості МПД. Всього за поточний рік працювало 22 МПД (проти 20 МПД у 2015 році) - після тривалого простою відновили виробничу діяльність Дубовязівське, Залозецьке, Ковалівське, Лопатинське, Новоборовицьке, Овечацьке та Липницьке МПД.
 
В повідомленні відмічається, що на даний час ДП «Укрспирт» прикладає всі зусилля для відновлення своєї діяльності на зовнішньому ринку, відпрацьовані всі логістичні питання і вже укладені деякі зовнішньоекономічні контракти, зокрема на нові види продукції.

   

https://www.agro-business.com.ua/agrobusiness/events/6562-dp-lukrspyrtr-zbilshuie-obsiagy-vyrobnytstva-spyrtu.html

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua