Бджоляр розповів про властивості та користь перги

Бджоляр розповів про властивості та користь перги
 

Перга є тим продуктом, який не перестає дивувати унікальними властивостями і лікувальним ефектом на організм людини. 

Про це пише на своїй сторінці в Facebook керівник компанії Medok Віктор Пчолкін.

"Мене часто запитують, який мій найулюбленіший продукт бджільництва? І практично завжди без коливань я відповідаю – перга! Вивчаючи цей продукт довгі роки, я не втомлююся дивуватися його унікальним властивостям і лікувальним ефектом на організм людини: це чистка печінки, чистка судин і нормалізація артеріального тиску, і рівня цукру в крові, досконалий комплекс вітамінів, який засвоюється в організмі людини на 98%, підвищення рівня енергії організму,  поліпшення внутрішнього здоров’я організму і, як наслідок, зовнішнього вигляду волосся, нігтів і шкіри, зменшення часу необхідного на сон, за рахунок прискореного відновлення організму після розумових і фізичних навантажень, природний анаболік, прискорювач зростання м’язової тканини (для спортсменів)", – пише Віктор Пчолкін.

Читайте також: Український мед користується підвищеним попитом на ринках Європи

"Ми одні з небагатьох в Україні, хто чистить, сушить і віє пергу, добуваючи її з бджолиних стільників на найсучаснішому промисловому обладнанні", – додає він.

Перга – квітковий пилок рослин, який збирають медоносні бджоли, змочують нектаром, складають у комірки стільників, утрамбовують і заливають медом. Містить білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі, вітаміни, ферменти, гормони. Найбільша кількість запасів перги протягом активного сезону спостерігається в травні – липні, найменша – в квітні.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua