Аграрії на Львівщині отримають відшкодування

Львівщині скерували з держбюджету 3,1 млн. гривень відповідно до частки області у обсягах валової продукції виробленої сільськогосподарськими підприємствами.

У департаменті агропромислового розвитку повідомили в понеділок, 18 березня: «Розпочато роботу конкурсної комісії з визначення переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для надання фінансової підтримки через механізм здешевлення кредитів,  на участь у державній програмі «Фінансова підтримка заходів в агропромисловому комплексі  шляхом здешевлення кредитів» згідно з Порядком використання  коштів, передбачених у державному бюджеті  для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів, затверджених постановою Кабінету міністрів України № 300 (із змінами) від 29 квітня 2015 року».

«Відповідно до розподілу коштів на Львівщину скеровано 3,1 млн. гривень відповідно до частки області у обсягах валової продукції виробленої сільськогосподарськими підприємствами. Під час прийняття рішення щодо надання компенсації перевага надається позичальникам. У першу чергу – тим, які мають чистий дохід (виручку) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік до 20 мільйонів гривень. У другу чергу – тим, які провадять діяльність з вирощування та розведення тварин (великої рогатої худоби для отримання м’яса і виробництва молока, овець і кіз, кролів, свиней, свійської птиці (крім курей та одержання яєць свійської птиці) та використали кредитні кошти для покриття витрат, пов’язаних із такою діяльністю», – поінформували також в облдержадміністрації.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua