Створений для ефективної роботи в полі — аграрій поділився досвідом використання дискатора BEDNAR

Головний інженер господарства «Вікторія» з Тернопільщини Олександр Михалюк радить фермерам користуватися дискатором  BEDNAR SWIFTERDISC XO 6000F. Агрегат працює у господарстві вже 5 років і за цей час не зазнав жодної поломки, — каже аграрій.

У господарстві «Вікторія» застосовуються різні технології обробітку ґрунту, включаючи оранку та ноу-тілл. Тут обробляють 2500 гектарів землі і вирощують  широкий спектр польових культур. Для цукрових буряків та овочів, які потребують глибокого обробітку, тут використовують дискатор BEDNAR SWIFTERDISC XO 6000F. 

Цей агрегат ідеально справляється з лущенням стерні, вирівнюванням полів та видаленням грудок і гребенів.

«Дискатор BEDNAR має міцну конструкцію, що дозволяє йому працювати в будь-яких умовах. Ми запустили наш дискатор — і на поле приємно поглянути. Так само навесні запускаємо агрегат після важкої листопадової оранки, котра залишає колії та гребені — дискатор все доводить до ідеалу», —  наголошує на перевагах агрегату  Олександр Михалюк.

Як відзначає аграрій, BEDNAR максимально захищений від забивання завдяки високій рамі  і наявності самоочищувального котка. Тому можна якісно попрацювати і на вологому ґрунті, і на полі із залишками  пожнивних решток.

«Дискатор також простий у налаштуванні та обслуговуванні, що робить його економічно привабливим», — додав Олександр.

Він переконаний, що цей  дискатор створений для тих, хто прагне ефективно працювати на полі. Невеликий радіус розвороту у полі, зручне транспортування, мінімальне технічне обслуговування — це все істотно полегшує та пришвидшує роботу. 

Стосовно сервісного обслуговування, то голова СТОВ «Вікторія» зазначає, що компанія «ЛАН» швидко та якісно вирішує всі питання.

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua