«UKRAVIT» пропонує аграріям нову послугу – трейдинг

Прагнучи забезпечити своїх клієнтів комплексним сервісом, компанія «UKRAVIT» вводить нову послугу – трейдинг. Відтепер аграрій отримує додаткові можливості розрахунку за ЗЗР/МКД «UKRAVIT» і послуги «Інституту здоров’я рослин» за допомогою вирощеної ним агропродукції.

«В рамках трейдингу ми пропонуємо клієнтам 3 програми: «UKRAVIT Обмін», «UKRAVIT Спот» і «UKRAVIT Форвард», – розповідає керівник нового напрямку компанії Олександр Катріч. – Вони передбачають, відповідно, розрахунок за поставлені продукти «UKRAVIT» агропродукцією, зустрічні поставки та можливість зафіксувати ціну майбутнього врожаю. Тож виробник може обрати той варіант, який йому найбільше пасує».

За словами фахівця, програма «UKRAVIT Обмін» оптимально підійде для тих, кому потрібно реалізувати мінімальні об’єми агропродукції. При цьому вона передбачає гнучке ціноутворення та можливість надання премії. Програма «UKRAVIT Спот» надає можливість виробнику зафіксувати реалізацію власної агропродукції за преміальною ціною та зафіксувати мінімальний об’єм і отримати на бажаний період ЗЗР та мікродобрива. А програма «UKRAVIT Форвард» дозволяє зафіксувати реалізацію власної агропродукції на бажаний період за бажаною ціною і, крім того, зекономити за рахунок закупівлі продукції «UKRAVIT» за програмою лояльності.

Крім того, нова послуга передбачає комплекс інструментів лояльності стосовно агровиробника, як от надбавка ціни за дострокове погашення дебіторської заборгованості, надбавка ціни за високомаржинальний товар, а також можливість змінити ціну після фізичної поставки товару. Ці переваги, а також можливість обрати зручну для аграрія програму роблять цей інструмент незамінним у процесі виробництва сільгосппродукції.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua