На земельні торги у квітні на Prozorro виставлено 12 земельних ділянок

Відкриті публічні аукціони щодо земельних ділянок пройдуть за планом, незважаючи на карантин у зв‘язку із коронавірусом. Про це інформує пресслужба Держгеокадастру.

Аукціони по дванадцяти ділянках, виставлених на відкритому майданчику Prozorro. Продажі відбудуться 16 квітня, як і було заплановано.

Обмежувальні карантинні заходи, запроваджені у зв’язку із розповсюдженням вірусу COVID-19 не вплинуть на графік проведення публічних торгів, які відбуваються у режимі онлайн, запевняють у відомстві.

На найближчі аукціони виставили спецдозволи на геологічне вивчення та видобування із мінеральними, лікувальними, столовими, підземними водами, пісковиками, піском, вапняком, глиною, молібденовими рудами.

Як відомо, Держгеокадастр буде здійснювати погодження проектів землеустрою по-новому. Уже незабаром подавати документацію з землеустрою можна буде тільки он-лайн. Також Держгеокадастр спростив доступ до земельного кадастру, але не для всіх. Йдеться про доступ до відомостей ДЗК в режимі читання.

Зверніть увагу, що у парламенті пропонують кардинально змінити правила оренди землі. Заплановано зменшення строків договорів оренди землі та конкурентний порядок формування ціни. Раніше ми інформували, що мінімальний строк оренди держмайна складатиме 5 років. Оренда державного та комунального майна здійснюватиметься через систему ProZorro.Продажі.

І в поточній діяльності, і в критичних ситуаціях більше інформації щодо ефективної практики бухгалтерського та податкового обліку можна почерпнути в професійному рішенні для бухгалтера – одному інструмент із безліччю можливостей для бухгалтера та аудитора. Спробуйте прямо зараз і отримуйте рішення на свої питання.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua