На Луганщині Держпродспоживслужба призупинила роботу 750 підприємств

З метою запобігання поширенню на території Луганської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області припинили діяльність 460 закладів громадського харчування, 237 закладів побутового обслуговування та 54 розважальних заклади. Пише пресслужба Держпродспоживслужби.

Також призупинено роботу державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках.

Здійснюються моніторингові обходи закладів роздрібної торгівлі продуктами харчування на предмет дотримання ними своєчасного і повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів;

З метою контролю дотримання обмежень, пов’язаних із запобіганням поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, приймається участь у роботі спільних комісій для проведення рейдів агропродовольчих ринків, закладів громадського харчування тощо.

Окрім того, за результатами проведеної роботи спеціалісти Національної поліції на осіб, які порушують умови карантинного режиму склали 2 адміністративних протоколи за ст. 443 Кодексу України про адміністративні правопорушення з загальною сумою накладених штрафів – 34000,00 грн.

Робота щодо запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 тримається на постійному контролі Головного управління Держпродспоживслужби області.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua