«Кусто Агро» запровадила на полях своїх господарств відео - і фотофіксацію власним дроном

 

«Кусто Агро» запровадила на полях своїх господарств відео - і фотофіксацію власним дроном фото, ілюстрація

 

Компанія, яка виробляє та реалізує продукцію рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій, ввела на полях своїх господарств відео- та фотофіксацію власним дроном. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на сайт компанії.

«У цьому році практикували в тестовому режимі підрахунок кількості рослин, що зійшли. Результатами залишилися задоволені. І тепер в найближчих планах - закупівля ще двох БПЛА», - йдеться в повідомленні. У компанії також відзначають, що поєднання моніторингу БПЛА із супутниковим дозволяє отримувати більш повну картину того, що відбувається в полях.

«Дуже цінним додатковим джерелом інформації про вегетації культур стала система Cropio. Вона дозволяє відразу бачити, які локальні проблеми є на полях: пересівання, недосіви, хвороби, шкідники і т.д.», - пояснили в« Кусто Агро». Після діагностування проблеми агроном по GPS-координат виїжджає безпосередньо на проблемну ділянку. Фотографує, описує проблему і пропонує варіант її рішення, формуючи звіт в електронному вигляді.+

Довідка: «Кусто Агро» є частиною міжнародного холдингу Kusto Group і  була заснована для побудови вертикально інтегрованої компанії в галузі аграрного сектора України. Бізнес компанії - це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій, що задовольняє зростаючі потреби ринків, що розвиваються за напрямками: рослинництво, елеватори, транспортні послуги та трейдинг. Загальна потужність трьох елеваторів компанії складає 90 тис. Т одноразового зберігання.

 

 

©Пропозиція - Головний журнал з питань агробізнесу
https://propozitsiya.com/ua/kusto-agro-zaprovadila-na-polyah-svoyih-gospodarstv-video-i-fotofiksaciyu-vlasnim-dronom

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua