Безліч новинок на GRIMME Technica

 

Із 4 по 7 грудня, увосьме з 2004 року, компанія GRIMME проводить домашню виставку техніки для своїх партнерів і клієнтів.

Із більш ніж 100 машин картопляної, бурякової та овочевої техніки виробників GRIMME, ASA-LIFT і SPUDNIK традиційне сімейне підприємство пропонує унікальне різноманіття для користувачів з усього світу.

nov 11 12 2018 grimme 1

Шоу-новинок є одним із найпопулярніших моментів GRIMME Technica

 

Напередодні GRIMME Technica, у рамках спеціального заходу, запрошені національні та міжнародні преміум-партнери GRIMME для обговорення та обміну досвідом на теми майбутнього щодо торгівлі сільгоспмашинами. В ході заходу генеральний директор заводу GRIMME Себастіан Тальго представив також нові перспективні концепції партнерам зі збуту з бонусом на сервісні послуги.

nov 11 12 2018 grimme 6

Прем'єра комбайна для збирання капусти ASA-LIFT із новим логотипом у яскраво-червоному кольорі GRIMME

 

GRIMME асоціюється із картопляною та буряковою технікою і виробляє також протягом десятиліть високопродуктивні овочеві машини. З придбанням данського фахівця з овочевої техніці ASA-LIFT зріс також фокус всередині групи компаній GRIMME на овочевий техніці. Чітка мета -- стати і в цьому сегменті провідним світовим виробником повної лінії овочевої техніки. Машини для прибирання та сховищ уже включені в виробничу програму, а поки відсутня ланка, посівна техніка, пропонується шляхом кооперації з англійським традиційним виробником Stanhay. Починаючи з сезону продажів 2019 року, GRIMME пропонує за допомогою мережі збуту в Німеччині, Голландії, Великобританії, Польщі, Росії та Китаї сівалки для овочів made by Stanhay.

nov 11 12 2018 grimme 2

Прем'єра причіпного збирального комбайна EVO 280 із бункером об'ємом 8 т і трьома пристроями, що сепаруються

 

ASA-LIFT переймає також корпоративний дизайн групи компаній GRIMME і протягом 2019 року змінить сині машини на яскраво-червоний колір GRIMME.

nov 11 12 2018 grimme 3

Прем'єра самохідного бурякозбирального комбайна серії REXOR Platinum

 

Вперше були продемонстровані новий дворядний збиральний комбайн EVO 280 із 8-тонним бункером і трьома пристроями, що сепаруються, а також нове покоління самохідних бурякозбиральних комбайнів серії REXOR. До того ж сімейна компанія із м. Дамме представила два нових модуля порталу для клієнтів myGRIMME, які дозволяють легко ідентифікувати запчастини й перевірити їх наявність у вибраних партнерів зі збуту.

nov 11 12 2018 grimme 4

Прем'єра пневматичної сівалки пунктирного висіву GRIMME by Stanhay 

 

2019 рік є ювілейним для марки GRIMME. 1969 був представлений перший самохідний картоплезбиральний комбайн. Історія успіху, яка супровідні нам вже 50 років.

nov 11 12 2018 grimme 5

Із 1969 року компанія GRIMME розробляє і випускає самохідну збиральну техніку

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua