60 тракторів заблокують трасу М-14: фермери Миколаївщини виходять на акцію протесту

Фермери Миколаївського району, не отримавши відповіді від влади на свої численні заяви щодо незаконних дій депутата облради, вдаються до акції протесту. 21 червня вони збираються перекривати трасу М-14 біля селища Весняного, використавши для цього 40–60 одиниць сільгосптехніки.

Про це повідомляє Seeds.

Аграрії Миколаївського району неодноразово зверталися до влади з проханням допомогти у боротьбі з незаконними діями депутата облради Ігоря Івануни.

Зокрема 7 червня представники громадського об’єднання «Агро-Сила» звернулися в комісію з питань промислової політики і підприємництва, енергетики та енергозбереження, транспорту та розвитку інфраструктури. Проте відгуку від чиновників так і не отримали.

Отже, аграрії прийняли рішення провести 21 червня акцію, перекривши технікою трасу М-14 біля селища Весняного. Для проведення акції вони подали необхідні заяви до районної поліції, Веснянського ОТГ і голови райдержадміністрації.

«Фермери приженуть туди техніку, але поки без причіпного, щоб не створювати аварійної ситуації. Погоджуються пригнати 40–60 одиниць техніки. Кожне господарство приганятиме 2–3 трактори», – розповів керівник фермерського господарства «Волошка» Євген Гаршин.

 

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua